OM OSS

Miltons Vision

Miltons vision är att främja människors mod i att våga vara sig själva och uttrycka sig på sitt eget sätt genom mode och accessoarer. Våra produkter ska vara tillgängliga för alla och skapade med ett syfte bakom sig.

Framtida Mål

  • Utöka utbudet inom Europa
  • Utöka utbudet Globalt.
  • Positiv påverkan på miljön och natur via olika engagemang (WWF,Viskogen m.m)
  • Utmana oss själva och aldrig stanna i utvecklingen utav bättre tjänster / produkter som vi står bakom.

Våra sex ledstjärnor är våra värderingar. De utgör grunden för hur vi uppför oss på jobbet – både gentemot varandra och våra kunder. Våra ledstjärnor bygger på vad vi värdesätter och vad våra kunder uppskattar i våra produkter.

Vi Lyssnar

Att vara lyhörd handlar om öppenhet och kommunikation. Vi måste vara öppna för åsikter och idéer om hur vi kan utveckla eller förbättra oss själva och våra arbetsmetoder.  Vi måste se till att vi tolkar feedbacken korrekt. Det betyder också att se till att andra kan förstå all information som tillhandahålls av oss.

Se helheten

Att se helheten innebär att vara uppmärksam och veta hur man ska prioritera. Vi måste vara steget före för att se ett behov uppstå. Det är nödvändigt att tänka noga i förvä

Framgång

Att skapa framgång handlar om drivkraft och önskan att förbättra. Vi är kreativa och hittar lösningar som är smartare och mer ekonomiska – Förr oss och våra kunder, Således har vi alla nytta.

Mod

Förmågan att göra något som skrämmer en, vi ska våga att vara oss själva och utveckla samt skapa saker som uttryckligen utmanar oss och vår egen förmåga att vara den man är – Vi alla är de vi är, något vi ska vara stolta över – Oavsett vad.

Respekt

Respekt definieras som att känna eller visa uppskattning eller ära för någon eller något. Ett exempel på respekt är att verkligen lyssna på någon tala. Vi ska visa respekt gentemot oss själva och de vi samarbetar med samt respektera våra kunder och deras värderingar – Alla är lika värda.

Medvetenhet

Våra val görs med största medvetenhet om påverkan av natur och miljö –  Vi har bara denna planet och vi vill bevara den.

“Vi vill sprida glädje och kärlek i livet, att inneha något ifrån Milton är mer än bara en produkt, där är värderingar man står bakom och uppmuntrar”

sv_SE
0
    0
    Din Kundvagn
    Kundvagnen är tomTillbaka Till Butiken